Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Pune laptele la fiert si, in timpul asta, bate galbenusurile cu semintele de vanilie scoase din pastaie. Integreaza usor si zaharul. Apoi, pune aici laptele fierbinte amestecand constant cu un tel.

Pune amestecul inapoi pe foc si reincalzeste-l, pana ce incepe sa se ingroase. Scoate-l apoi de pe foc, nu-l lasa sa fiarba!

Topeste ciocolata si 3 linguri de smantana la bain-marie amestecand incontinuum apoi adauga in amestecul de lapte si oua, impreuna cu cacaua.Pune totul la frigider timp de o ora.

Bate restul de smantana si incorporeaza-l in amestecul de mai sus.

Transfera apoi totul intr-un aparat de facut inghetata si lasa vreo 30 de minute sa se congeleze.

Daca nu ai aparat de facut inghetata, pune compozitia intr-un vas de metal si lasa sa stea 4 ore la congelator, amestecand din ora in ora.

Sursa: www.finedininglovers.com