Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Americana
Americana
Metoda de preparare
Incinge grillul.
Amesteca galbenusul cu usturoiul si mustarul, apoi treptat, incorporeaza uleiurile pentru a forma un sos aioli gros. Adauga 1/2 lingurita sare si ierburile aromatice tocate si lasa-l deoparte.
Amesteca legumele cu 1 lingura de ulei de masline si preara peste ele jumatate de lingurita de sare. Rumeste legumele si crenvurstii pe grillul incins, timp de 6-10 minute. Spre sfarsit, pune si chifele taiate la jumatate.
Intinde sos aioli in chiflele calde, adauga crenvurstii si aseaza deasupra lor legumele coapte.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- crenvursti
- 4 chifle integrale
- 4 crenvursti de pui
- 1 ceapa mica feliata
- 1/2 ardei gras feliat
- 1 zucchini feliat pe lungime
- 1 lingura patrunjel proaspat tocat
- 1 lingura busuioc proaspat tocat
- 1 lingura oregano proaspat tocat
- 1 lingurita sare kosher
- 60ml ulei de masline
- 60ml ulei vegetal
- 1/2 lingurita mustar Dijon
- 1 catel usturoi tocat
- 1 galbenus