Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Gateste gnocchi in apa clocotind pana cand se ridica la suprafata. Scruge apa si lasa-i deoparte.
Caleste usturoiul in 2 linguri de unt topit intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga gnocchi si baconul si gateste-le impreuna timp de 5 minute. Adauga si ierburile aromatice, ciupercile, broccoli si nautul scurs. Acopera tigaia cu un capac si lasa-le pe toate sa se gateasca la foc mic timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
Serveste imediat.
Sursa reteta si foto: www.foodwhine.com
INGREDIENTE
- gnocchi
- 400g naut fiert (din conserva)
- 200g broccoli taiat in bucati
- 70g ciuperci feliate
- 1 lingurita busuioc
- 1 lingurita oregano
- 4 felii bacon taiate in bucatele
- 2 catei usturoi zdrobiti
- 350g gnocchi
- 2 linguri unt