Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
O reteta rapida care poate lua locul clasicelor paste la cina.
Metoda de preparare
Fierbe gnocchi timp de 2 minute in apa cu sare. Scurge-i si pune-i inapoi in oala, unde ii amesteci cu o lingura de unt.
Topeste restul de 3 linguri de unt intr-o tigaie, la foc mediu, si caleste dovleceii, porumbul si usturoiul timp de 2-3 minute. Opreste focul si adauga gnocchi peste legume in tigaie.
Adauga sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.
Serveste cu branza de capra faramitata si patrunjel proaspat tocat.
Sursa reteta si foto: The Kithcn
INGREDIENTE
- dovlecel
- piper
- sare
- 1 lingura patrunjel tocat
- 60g branza de capra
- 1 dovlecel galben taiat felii subtiri
- 150g boabe porumb
- 1 dovlecel verde taiat felii subtiri
- 4 linguri unt
- 450g gnocchi
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 catei usturoi tocati marunt