Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Daca tocmai incepi sa il implici si pe copilul tau in bucatarie, sau daca va place deja sa gatiti impreuna, dar nu mai ai inspiratie pentru alegerea retetei, ce-ai zice de niste fursecuri colorate, care sunt pe placul tuturor copiilor, dar si adultilor cu suflet de copil?
Metoda de preparare
Amesteca untul topit, zaharul, galbenusurile si vanilia cu un tel sau cu o lingura de lemn si bate-le pana cand sunt cremoase. Imparte faina in doua si incorporeaz-o pe rand in amestecul de mai devreme. Amesteca si coaja de portocala. Din aceasta compozitie, fa rulouri mici, cat o nuca si pune-le pe o tava cu foaie de copt. Da la copt timp de 15 minute, in cuptorul preincalzit la 200 grade (cuptor electric) sau la 180 grade (cuptor pe gaz).

Pentru glazura, amesteca cele 140 grame de zahar pudra cu zeama de portocala pana ce obtii o glazura groasa. Odata ce fursecurile s-au gatit, trece doar partea de sus prin aceasta glazura si imediat dupa aceea, presara (sau lasa-l pe copilul tau sa presare) bombonelele si ornamentele.

Pofta buna!