Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Fierbe laptele intr-o oala medie. Adauga fulgii de ovaz si da focul la mic. Lasa pe foc 20-25 minute, neacoperit.Scoate de pe foc si lasa cateva minute sa se ingroase.
Incalzeste o tigaie la foc mediu. Adauga untul, mierea, ghimbirul si scortisoara. Amesteca pana ce untul se topeste si incepe sa faca bule. Adauga feliile de pere si lasa-le cate 6 minute pe fiecare parte pana prind o culoare aurie.
Imparte cantitatea de fulgi de orez in doua si pune deasupra perele caramelizate.
INGREDIENTE
- fulgi de ovaz
- 1/4 lingurita scortisoara macinata
- 1/4 lingurita ghimbir macinat
- 1 lingura miere
- 2 linguri unt
- 40g fulgi de ovaz
- 450ml lapte
- 2 pere medii, curatate de coaja