Timp preparare:
< 30 min
                    < 30 min
Dificultate:
usor
                    usor
Bucatarie:
Orientul Mijlociu
                Orientul Mijlociu
Metoda de preparare
                    Amesteca ierburile cu turmericul, ouale, cartofii blansati, prazul, sare si piper.
Incinge 4 linguri de ulei intr-o tigaie mare si toarna amestecul. Acopera cu un capac si gateste la foc mic, timp de 16 minute, pana cand incepe sa se inchege.
Rastoarna frittata pe o farfurie. Incinge restul de 2 linguri ulei si pune la loc frittata in tigaie (cu partea care a fost initial la baza in sus).
Mai gateste frittata inca 6 minute si serveste-o cu patrunjel tocat si semintele de rodie.
	Sursa reteta si foto: Saveur
	
                    INGREDIENTE
                    
                
                - praz
- semintele de la jumatate de rodie
- ulei
- 1 fir praz feliat subtire
- sare
- 2 cartofi mici curatati, rasi si blansati
- 12 oua batute usor
- 1/2 lingurita turmeric
- 1/2 legatura marar tocat
- 1 legatura patrunjel tocat
- 1/2 legatura coriandru tocat