Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Aceste frigarui gustoase si colorate nu contin foarte multe calorii. Le poti asorta langa orice salata proaspata de vara.
Metoda de preparare
Incinge gratarul.
Amesteca uleiul de masline cu coaja de lamaie, sare, piper si usturoiul zdrobit intr-un bol mare. Adauga bucatelele de muschi de porc si amesteca bine. Lasa bolul la temperatura camerei timp de 15 minute, timp in care carnea se marineaza.
Aseaza bucatele de porc si ardei pe 8 frigarui (din lemn sau din metal) si pune-le pe gratar timp de 10 minute sau pana cand carnea este patrunsa, intorcandu-le din cand in cand.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- carne de porc
- 500g carne de porc (muschi) taiata in cubulete
- 2 catei usturoi zdrobiti
- 1/2 lingurita piper
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingura coaja lamaie rasa
- 4 lingurite ulei de masline
- 1 ardei gras rosu taiat in 16 felii
- 1 ardei gras galben taiat in 16 felii