Timp preparare:
2h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Marocana

Sunt cea mai simpla varianta pentru o cina usoara de vara. Serveste aceste frigarui alaturi de o portie de cuscus pentru o masa marocana autentica.

Metoda de preparare

Amesteca intr-un bol usturoiul, pasta de chilli, uleiul de masline, chimionul, coriandrul si putina sare. Pune totul intr-o punga cu fermoar si adauga pulpele taiate in 36 de bucati mici. Agita bine, astfel incat condimentele sa imbrace carnea de pui, si pune totul la frigider timp de 2 ore.

Pregateste 12 frigarui din lemn inmuindu-le in apa timp de 30 de minute.  Incinge gratarul.

Scoate carnea de pui din marinada si aseaza pe frigarui, alternand, cate 3 bucati de carne, urmate de 1 felie de ardei gras, 1 rosie cherry. Condimenteaza cu sare si pune-le pe gratar. Lasa-le sa se friga cate 4-5 minute pe fiecare parte.

Serveste-le cu cate o lingura de iaurt.

Sursa reteta si foto: My Recipes