Timp preparare:
> 2h
> 2h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Indiana
Indiana
Metoda de preparare
Amesteca iaurtul, pudra de curry, zaharul, sosul de soia, turmericul, sucul si coaja de lime, coriandrul si sarea intr-un bol.
Pune bucatile de pui intr-o punga sigilabila si adauga marinada. Amesteca bine pana cand carnea este acoperita de ingrediente. Lasa carnea la frigider cel putin 1 ora.
Aseaza pe bete de frigarui cate 4 bucati de carne de porc intercalate cu cate 2 rosii, 1 ciuperca si jumatate de ceapa. Condimenteaza cu piper si rumeneste-le pe un grill incins in jur de 12-15 minute, introrcandu-le la fiecare 4 minute.
Presara patrunjel tocat si serveste.
Sursa reteta si foto: www.countryliving.com
INGREDIENTE
- carne de porc
- 2 linguri patrunjel tocat
- 6 cepe mici taiate in jumatate
- 1/2 lingurita piper
- 24 rosii cherry
- 12 ciuperci mici
- 1/2 lingurita sare
- 500g carne de porc taiata cubulete
- 1/2 lingurita coriandru
- 1 lingurita coaja lime
- 1 lingurita suc de lime
- 1 lingura turmeric
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingura zahar brun
- 2 lingurite pudra de curry
- 30g iaurt grecesc