Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 190C.
Amesteca otetul cu usturoiul, uleiul, sarea, mierea si un praf de piper.
Pune in bol si carnea de pui, si feliile de ceapa. Lasa-le sa stea la temperatura camerei, amestecand dupa 15 minute.
Infige cate 6 bucati de pui si cate o felie de ceapa pe cate o frigaruie. Pune frigaruile intr-o tava, toarna marinada deasupra lor si coace la cuptor timp de 35-40 minute.
Serveste fierbinte.
Sursa reteta si foto: www.marthastewart.com
INGREDIENTE
- pui
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mare taiat in 8 felii
- 8 pulpe de pui dezosate si fara piele, taiate in bucati
- 1 lingura + 1 lingurita miere
- 1 catel usturoi tocat marunt
- 1 si 1/2 lingurita sare
- 120ml otet de vin