Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Italiana

Un meniu sanatos si satios pentru mesele de la final de saptamana.

Metoda de preparare

Pregateste o salsa verde amestecand intr-un bol:

  • 2-3 linguri patrunjel tocat
  • 2-3 linguri busuioc tocat
  • 1-2 linguri ceapa verde tocata marunt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura apa
  • 1 lingura capere tocate
  • sare si piper

Incinge gratarul si pregateste frigaruile.

Unge crevetii curatati cu 2 linguri ulei de masline si apoi infige-i pe 4 frigarui mari.

Pe alte 4 frigarui aseaza alternativ cate 3 felii de fenicul si 3 felii de ceapa si unge-le cu 2 linguri de ulei de masline.

Pune frigaruile pe gratar si lasa-le pana cand legumele se inmoaie si crevetii sunt rumeniti. Serveste-le cu salsa verde.

Sursa reteta si foto: My Recipes