Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Nu puteam sa sarim peste reteta de desert. Ai grija sa mentii ciocolata fierbinte pentru ca altfel se va transforma intr-o glazura. O poti incerca cu orice fruct poftesti: pere, banana, capsune, struguri.

Metoda de preparare

Incalzeste ciocolata amestecata cu smantana, espresso, vanilie si un praf de sare intr-un vas termorezistent la microunde. Amesteca din 20 in 20 de secunde si in maxim 2 minute ai amestecul delicios gata de servit.

Daca nu ai cuptor cu microunde, poti sa topesti ciocolata tocata pe baine marie si sa o amesteci cu restul ingredientelor. Apoi sa transferi totul intr-un vas de fondue unde sa o mentii calduta.

Taie fructele in bucatele mici, cat sa le poti lua dintr-o singura inghititura si tavaleste-le prin ciocolata fierbinte pentru un desert fantastic.

Sursa: Eating Well