Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
In mai putin de o jumatate de ora pregatesti o masa gustoasa si saraca in grasimi pentru toata familia.
Metoda de preparare
Prajeste bucatile de file de halibut in uleiul incins intr-o tigaie, la foc mediu. Prajeste pe toate partile, pana cand devine auriu (4-6 minute).
Scoate bucatile de peste si in aceeasi tigaie caleste ceapa si usturoiul, timp de 5-7 minute, pana cand se inmoaie. Adauga rosiile, fasolea din conserva (scursa de lichid) si ardeii copti taiati fasii. Amesteca bine si apoi aseaza deasupra legumelor bucatile de halibut.
Lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute pana cand carnea de peste este gatita complet.
Adauga salvia tocata, sare si piper dupa gust.
Sursa reteta si foto: Joy of Kosher
INGREDIENTE
- halibut
- sare
- 3 linguri salvie tocata marunt
- 250g fasole boabe din conserva
- 200g ardei copti
- 400g rosii la conserva tocate in cubulete
- 2 catei usturoi tocati
- 1 ceapa mare feliata subtire
- 450g file halibut taiat in 4 bucati egale
- 1 lingura ulei de masline
- piper