Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Spala fasolea verde si curata-i capetele. Imparte fasolea in borcane.
Adauga frunze de dafin, usturoi, seminte de marar si chimen si fiecare borcan.
Amesteca otetul cu apa, sarea si zaharul si pune-le la fiert pana cand sarea si zaharul se dizolva.
Toarna lichidul cald peste fasolea din borcane, astfel incat sa acoperi fasolea. Daca mai e nevoie de lichid, adauga apa fiarta.
Inchide borcanele cu capacele, lasa-le sa se raceasca si pune-le la frigider. Dupa o saptamana vor fi bune de mancat.
Sursa reteta si foto: www.fullmeasureofhappiness.com
INGREDIENTE
- fasole
- 2 lingurite seminte marar
- 3-4 catei usturoi
- 3 linguri zahar
- 60g sare
- 1.5 litri apa
- 750ml otet
- 350g fasole verde
- 2 lingurite chimen
- 4-6 frunze dafin