Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C.
Amesteca varza de Bruxelles, dovleacul, cubuletele de mar si salotele cu 2 linguri ulei, sare si piper. Coace-le pana cand se inmoaie.
Redu temperatura la 180C.
Caleste ceapa si telina intr-o lingura de ulei, pe foc mediu, timp de 5-8 minute. Adauga peste ele feliile de paine taiate in cubulete, un praf de sare si piper si lasa-le pana cand painea se rumeneste.
Pune in tigaie si legumele coapte, supa de legume, merisoarele, nucile si ierburile aromatice. Amesteca bine si transfera totul intr-o tava. Coace timp de 20 minute si serveste fierbinte.
Sursa reteta si foto: Food52
INGREDIENTE
- mere
- 360ml supa concentrata de legume
- 10 felii paine
- 100g telina tocata cubulete
- 100g ceapa tocata
- 3 linguri ulei de masline
- 2 salote feliate subtire
- 1 mar taiata in cubulete
- 450g varza de Bruxelles taiata in jumatati
- 450g dovleac taiat in cuburi
- 2 lingurite rozmarin tocat
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita salvie
- 30g merisoare uscate
- 30g nuci