Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Preincalzeste cuptorul la 230 grade Celsius. Intinde o foaie de copt pe o tava. Intr-un bol, amesteca cubuletele de dovleac cu 1,5 linguri de ulei de masline, sare si piper. Apoi, intinde dovleacul in tava, intr-un singur strat. Lasa la cost 35-45 minute, pana devine moale.
Cat timp sta dovleacul la cuptor, incalzeste 1/2 lingura ulei de masline intr-o tigaie mica. Adauga usturoi, salvie si muguri de vin si soteaza-le pana ce mugurii de pin se rumenesc. Scoate tigaia de pe foc.
Scoate dovleacul de la cuptor intr-un bol si amesteca-l cu continutul din tigaie. Serveste imediat.
Sursa: www.yummly.com
INGREDIENTE
- dovleac
- 2 linguri salvie proaspata, tocata
- 2 catei de usturoi taiati marunt
- 1/2 lingurita piper proaspat macinat
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura sare kosher
- 140g dovleac dovleac placintar taiat cubulete
- 45g muguri de pin