Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Indiana
Indiana
Aromele indiene de curry se imbina perfect cu branza asiatica si cartoful dulce.
Metoda de preparare
Caleste cbuletele de cartof dulce in uleiul de susan incins pe foc mediu, pana cand se rumenesc si se inmoaie usor.
Toarna laptele de cocos si supa concentrata de legume si amesteca bine. Pune in oala si ceapa, usturoiul, puda de curry, chimionul, sare si piper. Amesteca bine si lasa sa dea in clocot.
Cand incepe sa fiarba poti adauga bucatele de broccoli, tofu si coriandrul.
Lasa focul mic si acopera cu un capac, astfel incat sa fiarba inabusit timp de 10-15 minute.
Serveste curry/ul fierbinte cu orez fiert.
Sursa reteta si foto: Whole Foods Market
INGREDIENTE
- cartofi
- coriandru tocat
- 600g orez fiert
- 200g tofu prajit
- 450g broccoli
- 1/8 lingurita piper
- 1/4 lingurita sare
- 1 lingurita chimion
- 1 lingura curry
- 2 catei usturoi zdrobiti
- 1 ceapa alba tocata
- 700ml supa concentrata de legume
- 240ml lapte de cocos
- 2 linguri ulei de susan
- 1 cartof dulce curatat si taiat cubulete