Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Blanseaza spanacul in apa clocotita, timp de 5 minute, pana cand se inmoaie. Scurge-l si stoarce apa in exces.
Paseaza-l cu un blender impreuna cu usturoiul, fulgii de ardei iute, semintele de pin si parmezanul. Adauga coaja rasa de lamaie.
Prajeste feliile de paine, stropeste-le cu putin ulei de masline, unge-le cu pesto de spanac si adauga deasupra cateva bucati de sardine si stafide.
Sursa reteta si foto: www.wholeliving.com
INGREDIENTE
- sardine
- 120g sardine din conserva
- 8 felii paine
- sare
- coaja de la o lamaie
- 60ml ulei de masline
- 60g parmezan ras
- 40g seminte de pin prajite
- 1/4 lingurita fulgi ardei iute
- 2 catei usturoi tocati
- 400g baby spanac
- 40g stafide brune