Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Un aperitiv dulce-sarat care poate satisface orice gust. Pentru mai multa savoare poti pune feliile cu topping de branza si piersici la cuptor pentru cateva minute, pana cand branza se inmoaie.
Metoda de preparare
Unge feliile de bagheta cu ulei de masline si pune-le pe o hartie de copt, intr-o tava. Coace-le la cuptor la caldura medie pana cand se prajesc si sunt usor crocante. Lasa-le sa se raceasca.
Amesteca feliile de piersici cu otetul balsamic. Apoi aseaza-le peste feliile de bagheta prajita. Adauga bucatele de branza cu mucegai. Condimenteaza cu piper.
Poti pune din nou la cuptor timp de cateva minute pana cand branza se inmoaie.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- piersici
- 120g branza cu mucegai
- 2 linguri otet balsamic
- ulei de masline
- 3 piersici curatate de coaja si feliate subtire
- piper
- 36 felii paine (bagheta)