Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Un aperitiv usor de pregatit cu ingrediente pe care nu le poate refuza nimeni.
Metoda de preparare
Incinge un gratar de aragaz.
Feliaza bagheta pe diagonala, unge feliile cu ulei de masline si pune-le pe grill. Rumeneste-le cate un minut pe ambele parti.
Soteaza salota in ulei incins timp de doua minute, pana cand incepe sa se inmoaie. Adauga ciupercile, cateva frunze de cimbru si jumatate din chives tocate. Gateste-le pana cand ciupercile se inmoaie. Condimenteaza cu sare si piper.
Intinde pe fiecare felie de bagheta branza de capra. Pune in cantitati egale amestec de ciuperci si salota. Decoreaza cu chives.
Sursa reteta si foto: New York Food Journal
INGREDIENTE
- ciuperci
- 200g branza de capra la temperatura camerei
- chives
- ulei de masline
- cimbru
- 1 salota (hasma) tocata marunt
- 400g ciuperci feliate
- 1 bagheta