Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Schimba traditionalele fripturi la cuptor cu aceasta reteta cu un aer exotic.
Metoda de preparare
Amesteca condimentele si freaca bine cu acest amestec cotletele de porc.
Incinge bine un grill de fonta sau o tigaie antiaderenta pe care sa o ungi cu ulei de gatit. Pune cotletele la rumenit si lasa-le cate 3 minute pe fiecare parte. Verifica gradul de gatire cu un termometru de carne. Ar trebui sa indice putin peste 60C.
Amesteca intr-un bol mango cu rosiile, corinadrul, uleiul si otetul. Serveste fiecare cotlet cu 1 lingura de salsa.
INGREDIENTE
- amaretto
- ½ legatura coriandru tocat
- 100g cubulete rosii
- 100g cubulete de mango
- 4 cotlete carne de porc cotlete cu os (1 cm grosime)
- un praf de ardei iute
- ½ lingurita sare
- 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
- 1 lingurita rasa zahar
- 1 ½ lingurite chimion macinat
- 1 ½ lingurite de coriandru uscat
- 1 lingura otet otet de vin rosu
- 2 linguri ulei de masline