Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
mediu
mediu
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge uleiul intr-o tigaie mare.
Condimenteaza cotletele de miel cu sare, piper si coriandru. Prajeste-le impreuna cu cateii de usturoi si firele de cimbru, al foc mare, intorcandu-le o data. Sunt gata in vreo 6 minute, atunci cand carnea se rumeneste.
Adauga in tigaie, vinul, ciresele si caisele confiate si lasa ca amestecul sa dea in clocot.Gateste-l 5 minute la foc mediu pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Adauga supa concentrata si lasa sa fiarna la foc mic, acoperit cu un capac, pana cand carnea este patrunsa, iar sosul este gros. Nu amesteca prea des si nu intoarce carnea decat o data.
Serveste friptura fierbinte, cu cimbru proaspat presarat deasupra.
Sursa reteta si foto: Delish
INGREDIENTE
- carne de miel
- 85g cirese confiate
- 85g caise confiate tocate
- 500ml supa concentrata de vita
- 240ml vin rosu
- 10 crengute cimbru
- 8 catei usturoi
- 1 lingura coriandru
- piper
- 4-6 cotlete de miel
- sare
- 2 linguri ulei de masline