Timp preparare:
> 2h
> 2h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Americana
Americana
Metoda de preparare
Amesteca ghimbirul cu usturoiul, zaharul, sarea si piperul intr-un robot de bucatarie si paseaza-l. Adauga mierea, sosul de soia si sosul de peste si unge cu acest amestec coastele de porc(asezate intr-o tava), pe ambele parti.
Acopera cu folie de pastic si pune la rece timp de 4 ore.
Incinge gratarul. Unge cu marinada scursa in tava coastele de porc si aseaza-le pe gratar. Rumeneste-le cate 8 minute pe fiecare parte. apoi acoepra gratarul cu un capac si mai lasa-le cate 8 minute pe fiecare parte.
Scoate coastele pe un tocator si taie-le pe fiecare in parte.
Serveste langa boluri cu suc de lime amestecat cu sare si piper.
Sursa reteta si foto: Bon Appetit
INGREDIENTE
- coaste de porc
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri miere
- 1 lingura piper
- 1 lingura sare
- 1 lingura zahar
- 60g ghimbir tocat
- 6 catei usturoi tocati
- 1.2kg coaste de porc taiate in 7-8 bucati
- 2 linguri sos de peste