Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Daca vrei sa transformi banala conopida intr-o cina spectaculoasa, iti propunem reteta de mai jos.
Metoda de preparare
Preincalzeste cuptorul la 200 g Celsius si unghe o foaie de copt cu ulei vegetal.
Curata bine conopida, inlatura-i frunzele si tulpina. Intr-un bol de marime medie, combina iaurtul cu zeama de lamaie, coaja rasa, praful de chilli, chimionul, praful de usturoi, praful de curry, sarea si piperul.
Apoi, scalda conopida in bol si unge-o bine cu acest sos. Pune-o la cuptor timp de 30-40 minute, pana prinde o nuanta maronie la exterior.
Las-o 10 minute la racit inainte de servire.
Sursa: www.purewow.com
INGREDIENTE
- conopida
- 1 lingurita piper negru
- 2 lingurite sare kosher
- 1 lingurita curry
- 1 lingura usturoi praf
- 1 lingura chimion
- 1 lamaie stoarsa si coaja rasa
- 2 linguri praf de chilli
- 400-450g iaurt grecesc
- 1 conopida intreaga
- 1 lingura ulei vegetal