Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Un fel principal sau un antreu rapid de pregatit la micorunde.
Metoda de preparare
Condimenteaza pestele cu sare si pune fiecare file intr-o punga de plastic cu fermoar. Imparte restul ingredientelor (fenicul, vin, unt, piper, cimbru, usturoi,coaja de portocala si felii de portocala) in doua si pune-le in fiecare punga.
Inchide pungile incercand sa elimini cat mai mult aerul din ele. Pune-le pe o farfurie si gateste-le la microunde la putere medie spre mare timp de 5 minute sau pana cand codul este patruns.
Lasa sa se raceasca timp de 2 minute apoi scoate continutul pungilor pe farfurii.
Serveste decorat cu frunze de fenicul tocate si putin ulei de masline.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- cod
- 2 lingurite frunze fenicul tocate
- 1 portocala desfacuta in felii fara membrana alba
- 2 catei usturoi
- 4 fire cimbru
- 4 bucati coaja portocala
- 1/4 lingurita piper rosu
- 1 lingurita unt
- 2 linguri vin alb sec
- 1 bulb de fenicul mic feliat subtire
- 1/2 lingurita sare
- 2 fileuri cod
- 1 lingurita ulei de masline