Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Amesteca intr-un bol 200ml ulei de masline, otetul balsamic, sosul de soia, sare, piper, cimbrul si usturoiul. Toarna totul peste cele 6 ciuperci mari. Lasa-le la marinat timp de 1 ora.
Scoate-le din marinada si pune-le la copt timp de 15 minute la 200C.
Intre timp, pregateste umplutura.
Decongeleaza din timp spanacul si scurge-l bine de apa. Toaca-l marunt si amesteca-l cu ceapa si ciupercile din conserva sotate in uleiul de masline pana cand se inmoaie. Dupa ce amestecul se raceste putin incorporeaza in el si branza de capra faramitata.
Imparte aceasta umplutura intre cele 6 ciuperci, presara deasupra lor parmezan si pesmet si pune-le la cuptor timp de 15-20 de minute, la 200C.
Sursa reteta si foto: www.macheesmo.com
INGREDIENTE
- ciuperci
- 6 linguri parmezan ras
- 150g branza de capra
- 2-3 linguri ulei de masline
- 3 catei usturoi tocati marunt
- 1/2 ceapa tocata
- 200g ciuperci din conserva tocate
- 300g spanac congelat
- piper
- sare
- 4 fire cimbru
- 2 catei usturoi zdrobiti
- 80ml sos de soia
- 80ml otet balsamic
- 200ml ulei de masline
- 6 ciuperci mari curate de codite
- 30g pesmet