Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 190C. Spala bine ciupercile, curate-le, indeparteaza-le coditele si toaca-le.
Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Caleste timp de 5 minute coditele de ciuperci taiate cu putina sare. Adauga Marsala si mai lasa pe foc pana cand lichidul se evapora. Ia tigaia de pe foc si amesteca pesmetul cu ciupercile calite. Lasa sa se raceasca si apoi adauga branza Pecorino, patrunjelul si usturoiul. Amesteca totul bine.
Pune ciupercile in tava de la cuptor, pe o hartie de copt unsa. Pune in fiecare dintre ele cate 1-2 linguri din amestecul pregatit anterior. Stopeste cu putin ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper si da-le la cuptor timp de 30-45 de minute.
Sursa : Saveur.com
INGREDIENTE
- ciuperci
- piper
- 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
- sare
- 1 catel de usturoi tocat marunt
- 120g branza Pecorino rasa
- 90g pesmet
- 60ml vin Marsala
- 3 linguri ulei de masline extra-virgin
- 18 ciuperci mari