Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Asiatica
Asiatica
O garnitura rapida si sanatoasa care poate fi mancata si simpla, ca fel principal pentru vegetarieni.
Metoda de preparare
Incinge uleiul intr-un wok, la foc mediu spre mare. Caleste ardeiul iute tocat timp de 1-2 minute. Adauga ciupercile si caleste-le timp de 7-9 minute.
Pune in wok si morcovii si gateste-i 2 minute. Apoi, pune pe rand fasolea verde si mugurii de bambus si gateste-le pe fiecare in parte cate 3 minute.
La final adauga sosul de soia si mai lasa totul pe foc 1 minut.
Sursa reteta si foto: Vegetarian Times
INGREDIENTE
- muguri de bambus
- 220g muguri de bambus
- 150g fasole verde
- 220g ciuperci feliate
- 2 morcovi taiati in bastonase
- 2 ardei chili uscati
- 2 linguri ulei de susan
- 2 linguri sos de soia