Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Metoda de preparare

Dressing:

  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • sare de mare
  • piper dupa gust

Optional:

  • 2 linguri de rozmarin proaspat
  • putin sos de soia


Toaca sau zdrobeste usturoiul si lasa-l sa respire aproximativ 5 minute.
Incalzeste stock-ul de legume la foc mediu intr-o tigaie din otel inoxidabil.
Cand stock-ul incepe sa fiarba, adauga ciupercile taiate felii si soteaza-le 7 minute, amestecand incontinuu. Lichidul se va evapora si vei ramane cu niste ciuperci aurii delicioase.
Pune-le intr-un bol. Amesteca-le cu sosul mediteranean.

Sursa: www.whfoods.com

Tags: ciuperci