Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Metoda de preparare
Dressing:
- 3 linguri ulei de masline extra virgin
- 1 lingurita suc de lamaie
- 2 catei de usturoi
- sare de mare
- piper dupa gust
Optional:
- 2 linguri de rozmarin proaspat
- putin sos de soia
Toaca sau zdrobeste usturoiul si lasa-l sa respire aproximativ 5 minute.
Incalzeste stock-ul de legume la foc mediu intr-o tigaie din otel inoxidabil.
Cand stock-ul incepe sa fiarba, adauga ciupercile taiate felii si soteaza-le 7 minute, amestecand incontinuu. Lichidul se va evapora si vei ramane cu niste ciuperci aurii delicioase.
Pune-le intr-un bol. Amesteca-le cu sosul mediteranean.
Sursa: www.whfoods.com
INGREDIENTE
- ciuperci
- 3 linguri stoc de legume
- 450g ciuperci brune (Crimini)