Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Caleste ceapa cu 1 lingurita de sare, in uleiul incins, pe foc merdiu, timp de 5 minute. Adauga usturoiul si mai caleste 30 secunde.
Toarna peste ele sucul de la rosii si supa de pui, 1 lingura de zahar brun, frunza de dafin, anasonul, fulgii de ardei si 1 lingurita sare. Lasa sa fiarba la foc mic timp de 10 minute.

Scoate frunza de dafin si anasonul, adauga painea si fasolea scursa din conserva si amesteca bine. Lasa pe foc inca 5 minute, pana cand painea a absorbit aproape tot lichidul.

Incorporeaza parmezanul si potriveste de sare si piper. Daca ti se pare prea amar, atunci mai adauga 1 lingura de zahar.
Ia de pe foc si serveste fierbinte cu parmezan ras presarat deasupra.

Sursa reteta si foto: www.thekitchn.com

Tags: fasole boabe