Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Aceasta bautura a aparut initial in India, iar la inceputul secolului al XVII-lea, reteta a fost preluata si de Anglia. Numele acestui cocktail provine din limba Hindi – “panch”, care inseamna “cinci” si vine de la numarul de ingrediente folosite initial pentru prepararea acestei bauturi – alcool, zahar, lamaie, apa, ceai sau condimente.
Metoda de preparare
Amesteca toate ingredientele.
Vezi si: Cocktailuri pentru Craciun. 5 idei de bauturi cu care sa iti intampini musafirii
INGREDIENTE
- turmeric
- 200g fructe de padure
- 200g fructe de padure uscate
- 2kg mere
- 100g menta
- 250ml sirop de zahar
- 300ml fresh de lime
- 2 bete scortisoara
- 2litri ceai de fructe uscate
- 4 mere caramelizate la cuptor
- 250ml afinata
- 500ml tuica de prune