Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Nu poate fi nimic mai bun pentru a incepe ziua cu bine. Aceasta reteta o poti folosi si pentru un brunch de duminica.
Metoda de preparare
Bate ouale cu sare si piper.
Pune chiflele taiate in doua la prajitor. Intre timp, prajeste ouale batute, intr-o tigaie incinsa in jumatate din unt topit. Amesteca in ele continuu cu o lingura de lemn pana cand incep sa se inchege.
Unge chiflele prajite cu restul de unt si aseaza peste fiecare din jumatati cate o lingura de oua prajite. Peste ele pune si o felie de somon afumat, o lingurita de smantana si presara chives tocate.
Serveste-le cu un ceai bun!
Sursa reteta si foto: www.jamieoliver.com
INGREDIENTE
- oua
- 1 lamaie taiata in 4
- chives tocate marunt
- 140ml smantana
- 8 felii somon afumat
- 20g unt
- 4 chifle
- piper
- sare
- 4 oua