< 1h 30min
usor
Internationala
1. Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius.
2. Pune apa la fiert intr-o oala mare
3. Combina zaharul cu zeama de lamaie si amesteca bine cu mixerul. Adauga crema de branza si amesteca bine pana se omogenizeaza. Adauga ouale pe rand, cate unul, pana se incorporeaza perfect. Nu adauga al doilea ou pana ce nu l-ai incorporat bine pe primul.Adauga smantana si esenta de vanilie si amesteca bine.
4. Toarna crema obtinuta in borcane, pana ce ajunge la 3/4 din spatiu.
5. Pune borcanele intr-o oala mare in care se afla apa clocotita, ce trebuie sa ajunga doar pana la jumatatea borcanelor.
6. Pune-le la cuptor si timp de 25-30 de minute.
7. Scoate cu grija borcanele din apa fierbinte si pune-le la racit. Cand sunt complet reci, baga-le la frigider pentru cel putin 5 ore. Inainte de servire, decireaza-le cu fructe de padure.
- crema de branza
- 200g fructe de padure proaspete
- 1,5 lingurita esenta de vanilie
- 2 oua mari
- 60g smantana grasa
- zeama de la 1 lamaie
- 500g crema de branza la temperatura camerei
- 100g + 2 linguri zahar granulat