Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Un cheescake parfumat cu arome de lamaie si usor de preparat pentru ca nu necesita coacere.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 180C si unge o tava de tarta cu diamentrul 22-23cm.
Amesteca biscuitii faramitati si untul topit si preseaza-i intr-un strat egal la baza tavii. Coace timp de 9 minute si lasa blatul de cheesecake sa se raceasca 20 de minute.
Intre timp, bate cu mixerul crema de branza, frisca, smantana , extractul de vanilie si Limoncello, pana cand obtii o crema densa. Pune totul in tava peste blatul de biscuiti.
Pune cheesecake-ul la frigider timp de 30 de minute inainte de servire.
Sursa reteta si foto: bell'alimento
INGREDIENTE
- crema de branza
- 120ml lichior Limoncello
- 60g smantana
- 1/4 lingurita extract vanilie
- 220g crema de branza moale
- 200ml smantana pentru frisca
- 75g unt topit
- 180g biscuiti graham maruntiti