< 1h
usor
Internationala
Amesteca biscuitii zdrobiti cu untul topit si aseaza acest amestec la baza unei tavi de tarta (tapetata cu hartie de copt) cu pereti detasabili. Ai grija sa il distribui uniform intr-un strat gros de 5 mm.
Pune coacazele negre impreuna cu apa intr-o oala si zdrobeste putin fructele inainte sa le pui la fiert. Lasa-le sa clocoteasca cateva minute. Strecoara toat licghidul din oala printr-un filtru de cafea pentru a obtine doar sucul de la coacaze.
Pune-l intr-o oala si adauga peste ele gelatina inmuiata in apa rece pt cateva minute Amesteca pana cand gelatina se dizolva.lAsa apoi lichidul sa se raceasca.
Bate frisca, si incorporeaza-o in crema de branza, alaturi de zahar, sucul de lamai si sucul de coacaze cu gelatina.
Toarna acest amestec peste baza de biscuiti si niveleaza la suprafata. Tine cheesecake-ul la rece cel putin 4 ore sau peste noapte inainte de servire.
Decoreaza cu coacaze.
Sursa reteta si foto: sass & veracity
- crema de branza
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 lingurita zahar vanilat
- 150g zahar
- 400ml frisca lichida
- 100ml apa
- 14g gelatina
- 600g crema de branza
- 80g unt topit
- 1kg coacaze negre
- 200g biscuiti digestivi faramitati