Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Asiatica
Metoda de preparare

Pozitioneaza gratarul in jumatatea de jos a cuptorului. Incinge cuptorul la 150C.

Pregateste 1-2 tavi de chec, unge-le si tapeteaza-le cu hartie de copt.

Amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si sarea. Adauga zaharul brun , fuctele uscate tocate, nucile si amesteca bine cu mana.

Batele ouale cu un mixer impreuna cu extractul de vanilie si toarna-le peste ingredientele uscate. Omogenizeaza folosind o lingura de lemn. Pune aluatul in tavile pregatite.

Coace timp de 50-55 de minute pana cand se rumenesc frumoas la suprafata si atunci cand introduci o scobitoare acesta nu mai are aluat umed prins pe ea.

Lasa prajitura sa se raceasca in tavi, abia apoi poti sa o scoti si sa desprinzi hartia de copt. Se pastreaza bine pana la cateva saptamani invelita in folie de plastic. 

Sursa reteta si foto: www.seasaltwithfood.com