Timp preparare:
< 30 min
                    < 30 min
Dificultate:
usor
                    usor
Bucatarie:
Internationala
                Internationala
Metoda de preparare
                    Amesteca apa cu otetul si sarea intr-o oala. Pune-le la fiert, pe foc mediu, pana cand sarea se dizolva complet. Lasa amestecul sa se raceasca.
Toaca mararul. Spala si feliaza castravetii pe lungime. Aseaza-i in 2 borcane medii impreuna cu mararul si piperul.
Toarna lichidul racit in borcane, astfel incat sa acopere complet castravetii.
Acopera cu capacele si lasa borcanele in frigider 24-48 de ore.
	Sursa reteta si foto: food52.com
	
                    INGREDIENTE
                    
                
                - castraveti
 - 2 linguri boabe piper
 - 1 legatura marar
 - 5 castraveti mari
 - 50g sare
 - 500ml apa
 - 500ml otet