Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Preincalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Intine o foaie de copt intr-o tava.

Spala cu un burete si usuca bine cartofii. Feliaza cartofii fara sa apesi cu lama cutitului pana jos, astfel incat baza sa ramana intacta si sa mentina feliile.

Indeparteaza cativa milimetri feliile una de cealalta.
Amesteca untul topit cu ulei de masline, cimbru, usturoi, sare si piper. Unge cartofii cu jumatate din acest mix.

Aranjeaza-i pe foaia de copt si pune-i la cuptor 50 minute-o ora. Dupa o jumatate de ora insa, scoate-i din cuptor si unge-i cu restul de unt aromat.

Pana sa-i scoti de tot, amesteca iaurtul cu salota taiata marunt (atat partea verde, cat si cea alba), pune putina sare si piper. Serveste cartofii cu acest sos din iaurt.

Sursa: www.foodnetwork.com