Timp preparare:
< 2h
< 2h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Americana
Americana
Metoda de preparare
Fierbe cartofii in apa cu sare, scurge-i si lasa-i sa se raceasca inainte sa ii cureti. Taie cartofii in cubulete.
Rade branza si incinge cuptorul la 160C.
Amesteca maioneza cu smantana intr-un bol. Adauga ceapa, maslinele, cartofii si cheddarul ras. Condimenteaza cu sare si piper.
Pune tot amestecul intr-un vas de copt uns cu ulei. Presara bucatelele de bacon la suprafata.
Coace totul timp de 55 de minute, apoi creste temperatura la 190C si mai lasa 5 minute pana se rumeneste.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- cartofi
- 1 ceapa tocata
- 6 felii bacon taiate in bucatele
- 180g masline verzi umplute cu ardei feliate
- 300g maioneza
- 120g smantana
- 8 cartofi mari
- 450g cheddar