Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Acesti cartofi pot fi o garnitura savuroasa, dar si un fel principal. Incearca-i cu sosul de smantana si chives.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C si pregateste o tava cu hartie de copt.
Taie baconul in fasii subtiri de 2cm. Infasoara cate o fasie in jurul unui cartof (curatat si spalat in prealabil). prinde baconul cu o scobitoare de cartof. Unge-i cu ulei si pune-i la cuptor timp de 40 de minute.
Cand sunt gata pregateste sosul cu smantana, mustar, chives, sare si piper.
Sursa reteta si foto: Taste.com.au
INGREDIENTE
- cartofi
- 2 linguri chives tocate
- 2 linguri mustar cu boabe
- 300ml smantana
- ulei de masline
- 6 felii mari bacon
- 1 kg cartofi noi (mici)