Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Acesti cartofi copti au o textura crocanta spre exterior si sunt mai moi spre interiror. Ii poti incerca cu toppingurile din reteta sau poti crea unele noi dupa dorintele tale.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C si spala cartofii frecandu-i cu o perie. Sterge-i bine si inteapa-i cu o furculita de cateva ori. Aseaza-i direct pe gratarul cuptorului si lasa-i la copt timp de 50-60 de minute, pana cand sunt moi la interiror.
Cresteaza fiecare cartof fierbinte in parte si presara in mijlocul lui unul din toppinguri: cu fasole si cheddar, cu branza de vaci, avocado si rosii sau un topping cu smantana, bacon prajit si chives.
Condimenteaza cu sare si piper.
Sursa reteta si foto: Taste.com.au
INGREDIENTE
- cartofi
- 60g smantana
- 3 felii bacon tocate marunt
- 1 rosie tocata cubulete
- 1 avocado mic curatat si taiat cubulete
- 250g branza proaspata de vaca
- 420g fasole boabe alba (din conserva)
- 40g cheddar ras
- 4 cartofi mari (220g fiecare)
- 1 lingura chives tocate