Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Preincalzeste cuptorul la 230 grade Celsius. Pune cartofii in cuptor si lasa-i 45 minute - o ora, pana sunt gata.
Cat timp se coc cartofii, pregateste toppingurile.
Scoate cartofii din cuptor, taie-i in jumate si acopera-i cu branza. Apoi, pune deasupra ingredientele de mai sus, in functie de preferinte.
Sursa: www.oprah.com
INGREDIENTE
- cartofi
- unt nesarat
- ketchup
- smantana
- 170g spanac proaspat, sotat in ulei de masline cu usturoi
- 2 cepe mari, gatite in ulei de masline la foc mic, 15-20 minute, pana s-au caramelizat
- 100g branza (cheddar, feta sau parmezan)
- 1 capatana de broccoli facuta la aburi
- 6 fasii de bacon gatit
- 6 cartofi mari