Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Ingrediente pentru vinegreta:
- 2 lingurite mustar
- 1 lingura otet balsamic
- 100ml ulei de masline extra virgin
Ingrediente pentru salata:
- rucola
- 50g branza de capra faramitata
- piper negru proaspat macinat
Preincalzeste cuptorul la 150 grade Celsius.
Intr-o tigaie, amesteca cartofii cu cateii de usturoi, sare dupa gust si cei 80 ml ulei de masline.
Pune totul la cuptor pana ce cartofii sunt gata.
Intr-un bol, amesteca mustarul si otetul. Incet, adauga si uleiul de masline, amestecand incontinuu.
Ca sa faci salata, ia cartofii copti si pune-i intr-un bol mare. Stropeste-i cu vinegreta si amesteca-i bine. Adauga rucola si amesteca din nou. Mai adauga vinegreta dupa gust.
Presara deasupra branza de capra. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Serveste salata cat e calda.
Sursa: livingtastefully.weebly.com
INGREDIENTE
- rucola
- branza de capra
- sare kosher
- 80ml ulei de masline
- rucola
- 8 catei de usturoi necuratati
- 1,5 kg cartofi rosii mici, taiati pe jumatate