Timp preparare:
30 min
                    30 min
Dificultate:
usor
                    usor
Bucatarie:
Internationala
                Internationala
Metoda de preparare
                    Incinge cuptorul la 200C.
Intinde foaia de aluat pe o suprafata presarata cu faina. Taie-o in 20 de fasii subtiri de 1-1.5cm.
Infasoara fasiile de aluat in jurul carnaciorilor si aseaza-i intr-o tava pregatita cu hartie de copt. Unge foietajul cu oul batut cu apa.
Coace timp de 15 minute si lasa-i sa se raceasca timp de 10 minute pe un gratar.
Serveste carnaciorii in foietaj cu mustar.
	Sursa reteta si foto: www.thedailymeal.com
	
                    INGREDIENTE
                    
                
                - aluat foietaj
 - 10 carnati subtiri (taiati in jumatate)
 - 1 lingura apa
 - 1 ou
 - 1 foaie (400g) aluat foietaj
 - 120g mustar cu boabe