Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O cina satioasa si rapid de preparat.
Metoda de preparare
Caleste ceapa in uleiul incins cu un praf de sare, pana devine opaca. Adauga carnatii feliati si prajeste-i pana se rumenesc.
Incinge cuptorul la 190C pe functia grill.
Adauga varza Kale in tigaie, peste ceapa si carnati, si un strop de apa.Gateste-le impreuna pana cand varza Kale se inmoaie putin. Pune si nautul scurs din conserva si amesteca bine.
Condimenteaza cu sare si pune amestecul in doua vase mici de copt din ceramica. Adauga putin sos iute si sparge un ou deasupra fiecarui vas.
Pune totul la cuptor 7-10 minute pana cand albusul oului se incheaga, dar galbenusul este inca moale.
Sursa reteta si foto: The Kitchn
INGREDIENTE
- carnati
- 350g naut fiert din conserva
- 200g varza Kale
- 2 carnati picanti feliati
- sare
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa tocata marunt
- sos iute
- 2 oua