Timp preparare:
< 2h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Unge o tava 20x20cm si tapeteaza-o cu hartie de copt cerata si unsa cu ulei.

Pune zaharul, glucoza si 120ml apa la fiert, pe foc mediu, amestecand pana cand se dizolva zaharul. Lasa pe foc 8-10 minute pana cand amestecul capata culoarea chihlimbarului inchis.

Ia oala de pe foc si adauga laptele condensat si untul amestecand continuu. Pune inapoi pe foc si lasa pana cand un termometrul de zahar indica 115C-116C.

Ia de pe foc si incorporeaza Bourbonul si sarea

Toarna totul in tava si lasa sa se raceasca pana cand suprafata incepe sa se intareasca. Presara fulgi de sare de mare pe toata suprafata. Lasa sa se raceasca de tot si taie in cubulete.

Sursa reteta si foto: www.epicurious.com

Tags: ciocolata