Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Metoda de preparare
Preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Taie vinetele in felii de 2 cm, fara sa le cureti de piele. Aranjeaza-le pe foi de copt si da-le bine cu ulei de masline pe ambele parti. Presara sare de mare si piper si lasa-le sa stea la cuptor aproximativ 40 de minute sau chiar mai repede, pana prin o nuanta maronie.
Amesteca rosiile, usturoiul, 2 linguri de ulei de masline si busuiocul. Asezoneaza cu sare de mare si piper. Pune deoparte.
Pentru servire, aranjeaza feliile de vinete putin una peste cealalta, pe un platou. Pune deasupra felii de mozzarella si apoi amestecul de mai sus.
Sursa: pamelasalzman.com
INGREDIENTE
- vinete
- 1 mana de frunze de busuioc proaspete
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- piper negru
- rosii maruntite
- 2 linguri ulei de masline extra virgin
- sare de mare
- 2 vinete medii
- mozzarella