Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Mexicana
Mexicana
Metoda de preparare
Caleste ceapa timp de 2-3 minute in uleiul incins, la foc mediu, pana cand se inmoaie. Adauga rosiile tocate si 250ml apa. Lasa sa fiarba la foc mic timp de 3-5 minute pana cand amestecul se ingroasa.
Adauga fasolea boabe scursa din conserva si fasiile de piept de pui si mai lasa-le pe foc timp de 3 minute.
Incalzeste tortillas. Pune fasiile de salata iceberg, apoi amestecul cu pui si fasole, cateva bucatele de rosii proaspete tocate si 1 lingura de smantana.
Ruleaza si prinde cu o scobitoare.
Sursa reteta si foto: Taste.com.au
INGREDIENTE
- pui
- 90g smantana
- 120g cheddar ras
- 200g rosii proaspete tocate
- 10 tortillas
- 1/2 salata iceberg taiata fasii
- 1 pui mic la rotisor cu carnea taiata in fasii
- 300g fasole boabe din conserva
- 400g rosii din conserva tocate
- 1 ceapa mica tocata
- 1 lingura ulei de masline