Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Serveste acesti burgeri cu chifle din faina integrala si felii de rosii si sos cu iaurt.
Metoda de preparare
Pregateste un dressing din iaurt, sucul de lamaie, tahini, sare si piper, amestecate intr-un bol.
Amesteca piureul de cartofi cu lintea, pasta curry, ceapa verde, oul si pesmetul. Condimenteaza cu sare si piper.
Imparte amestecul in patru patri egale si formeaza 4 burgeri.
Prajeste brugerii cate 2-3 minute pe fiecare parte in uleiul incins pana se rumenesc. Serveste-i simpli sau cu chifle alaturi de dressingul pregatit.
Sursa reteta si foto: Taste.com.au
INGREDIENTE
- linte
- 2 linguri ulei
- 60g pesmet
- 1 ou
- 4 cepe verzi tocate marunt
- 400g linte fiarta (din conserva)
- 1 lingura pasta curry
- 200g piure cartofi
- 2 lingurite tahini
- 60ml suc de lamaie
- 130g iaurt